VELIAN пускат "Fairy Tale of Love and Loss" като музикален късометражен филм

24 мар 2017, 10:34 ч. 721 / 6 6
пред./следв.

   Българската дарк-метъл група VELIAN пуска за гледане своята "Fairy Tale of Love and Loss", вече под формата на музикален късометражен филм с дължина 10 минути. VELIAN вече представиха като отделни видеоклипове в края на миналата година двете части на творбата, към две свои песни - "Graveyard of Love (Fairy Tale of Love and Loss Part 1)" и "Maiden of Stone (Fairy Tale of Love and Loss Part 2)", а сега вече е възможно да се гледа цялата история като един общ проект. Работата по цялостната продукция е дело на екип, включващ Никола Копаров - режисьор, Венелин Бакалов - оператор, Станислав Бекяров - грим, Калин Попов - боди арт. Монтаж, постобработка и ефекти - Никола Копаров. Продуценти са Никола Копаров и Иван Иванов.

   Снимките са осъществени на няколко различни места в България, включващи известната пещера "Проходна", Драгоманските блата, лятната вила на известния габровски индустриалец от началото на 20 век Пенчо Семов, средновековно християнско гробище край с. Гърло, гората на Витоша и други.

   От групата коментират:

   Измина известно време от излизането на двата отделни видеоклипа, но ние в нито един момент не сме се отказвали да представим на публиката нашата Приказка като едно цяло. От самото начало по нея работихме като една цяла история и винаги сме си я представяли като късометражен филм.

   Както вече ви е известно, в главните роли участват лица, които са добре познати в родното публично и интернет пространство, но тук присъстват в изненадващо амплоа - Васко Катинчаров, Димитър Ковачев - Фънки и Деница Кирилова a.k.a. Denkomind.

   Музиката, която включва споменатите по-горе две композиции на VELIAN, е записана в две различни студиа в София - "Urban House Studio" и собственото студио на групата. По аудиопродукцията - смесване и мастериране, работи Константин Генчев от софийското студио "MIG 7".

   Припомняме, че можете да гледате VELIAN на живо в клуб "Mixtape 5", "B-Side", на 27 април.

 

 

velian

още за:

Velian


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Uber Soldat 24.03.2017 18:46:59 отговори + 8 1
А ве, то и преди няколко години Stone Sour направиха така с 2 парчета, ама тогава нямаше философи да се чудят! Сигурно, защото не са българи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SecondSkin 24.03.2017 15:47:01 отговори + 9 0
Аз пък мисля, че е супер, че вече да може да се гледа и в цялост, като филмче. Дори се надявам да се разшири историята някак... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Скум 24.03.2017 13:38:37 отговори + 3 7
Видеата са си хубави, но наистина какво толкова е интересното когато са станали едно цяло? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 24.03.2017 12:44:06 отговори + 2 11
Новината и толкова текст горе е, че са си append-нали двете видеа? I'm amazed. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Скум 24.03.2017 11:55:57 отговори + 2 11
А целта на усилието каква е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бегемота 24.03.2017 10:54:36 отговори + 9 2
Е много е яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".