VELIAN ще открият концерта на Warrel Dane в София на 5 ноември

30 окт 2015, 10:37 ч. 989 / 9 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както знаете следващата седмица ще се състои концерта на Warrel Dane в столичния клуб Rock It по повод честването на 15-тата годишнина от издаването на албума „Dead Heart in A Dead World“ на Nevermore. Вече можем да съобщим, че VELIAN ще добавят завършеност на това събитие, присъединявайки се като официален съпорт на емблематичния баритон от обичаните NEVERMORE и SANCTUARY.

VELIAN e нова метъл банда сформирана от Иван Иванов - вокали, Антонио Митов - бас, Дилян Недев - китари, Велизар Болчев – ударни и Васил Симеонов – китари, добре познати музиканти сред интересуващите се от случващото се на ъндърграунд сцената у нас, участвали в известни на родните фенове групи като Wartime, Progression и Fanagoria.
Стила на групата е смес от пауър метъл и мелодичен дет метъл, подправена с щипка готически романтизъм. Момчетата работят здраво по представянето на първото EP на групата, което се очаква да излезе в началото на следващата година и ще бъде представено с няколко концерта у нас и Европа.

Билети за бутиковото шоу се разпространяват онлайн и в мрежата на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

До деня на събитието цената на билетите ще е 35 лева, а в случай на налични в деня на шоу и на място в клуба входа ще е 40 лева. Местата са строго ограничени!

Предстои оповестяването на подробности.

Официален тийзър на VELIAN:

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BG Metal Fen 31.10.2015 10:12:19 отговори + 6 0
Успех, момчета! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 30.10.2015 16:26:43 отговори + 7 0
Трейлърчето е 6 точки, много добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Алкохалко 30.10.2015 14:16:21 отговори + 0 3
Е, има и Дилян На мен чернодробна цироза ми харесва повече като име... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

низнай 30.10.2015 14:34:10 + 3 0
Че други видове цироза има ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 30.10.2015 13:59:13 отговори + 9 0
Велизар, Иван § Антонио = VELIAN Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".