Великденско намаление на билетите за концерта на ROTTING CHRIST в Бургас

3 апр 2018, 13:40 ч. 1135 / 5 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Какво е общото между ROTTING CHRIST и великденските празници? По-паметливите фенове ще си спомнят, че когато гостуваха у нас за първи път на 18 април 1998 г., бе Великден. По-този повод Broken Silence реши да направи празнична промоция на билетите за концерта на гръцките титани в Бургас на 21 април 2018 г.

В периода от 6 до 9 април (включително) ценните хартийки ще се продават на цена 25 лева в мрежата на TicketPro и партньорската мрежа: Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Билетен център на НДК, билетна каза на Арена „Армеец“, магазини На Тъмно, Orange Tickets, Usit Colours, каса Летен театър (Бургас), магазин Саунд Гардън (Бургас), магазин Яко (София), Дворец на културата и спорта (Варна), Мюзик център (Пловдив) и др.

Това е последната промоция преди концерта, извън която редовната цена на билетите е 30 лева, а в деня на концерта цената им ще бъде 35 лева.

Напомняме, че българските групи, които ще подгреят събитието са THE REVENGE PROJECT, VRANI VOLOSA, THE OUTER LIMITS и 8 M/S. Специални гости са гръцките Thrash Metal ветерани SPIDER KICKERS.

На 12 април в столичния рок бар Фенс ще се състои подгряващото парти за концерта, където двама от гостите ще спечелят безплатен билет.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


дохтор 3.04.2018 17:13:11 отговори + 4 0
След един бърз преглед, това е 4-та промоция на билетите за този концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SEO 3.04.2018 18:06:39 + 0 2
Нормално е да има примоции... Топлата вода отдавна е измислена Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sakis 3.04.2018 13:45:53 отговори + 3 4
Като видя "ценните хартийки" в някой материал, ми иде да се отправя към едно място, в което се ползват едни не по-малко ценни хартийки... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дохтор 3.04.2018 14:08:02 + 5 1
Според нормативната уредба билетите са вид ценна книга. Та какво излиза - като видиш някой да замени книга с хартия/хартийка и ти става лошо. По-добре ли щеше да е с "ценните книги", когато се отнася за билети?
Не. Но ти пак щеше да се правиш на интересен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SEO 3.04.2018 16:32:33 + 1 2
може би за оптимизацията в търсачките е добре думата "билет" да се повтаря N пъти, но пък понякога е хубаво да се употребяват и синоними Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".