Victor Smolski създава проекта ALMANAC

2 апр 2015, 15:31 ч. 573 / 8 2
пред./следв.

   След раздялата на ядрото на RAGEPeavy Wagner и китариста Victor Smolski, дойде ред и на втория музикант да обяви плановете си за бъдещето. Неговия оркестрален метъл проект LINGUA MORTIS ORCHESTRA ще продължи съществуването си под името ALMANAC. Във формацията ще участват познатите от LMO певици Jeannette Marchewka и Dana Harnge, както и Orquestra Barcelona Filharmonia. Към тях се присъединяват вокалистите Andy B. Franck (BRAINSTORM) и David Readman (PINK CREAM 69), като предстои да бъдат избрани басист и барабанист. Целият състав ще бъде представен на живо на 16 април по време на панаира "Musikmesse" във Франкфурт.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хм 3.04.2015 07:37:38 отговори + 1 5
Виктор е клише. Rage ще са много по-добре без него, а проектът му ще е за кратко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

VCF-Mestalla 2.04.2015 16:19:13 отговори + 3 0
RAGE определено ще ми липсват, но е ясно, че ще продължа да следя и Вики Смолски, и Пиви - с предпочитания към първия. LMO е страхотен проект, имам резерви към певиците, но след като са така нещата, окей. Виктор е луд китарист и знае как се прави музика. Чакам да чуя новото... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".