Видео премиера: "VirUS" на CALIBAN с участието на Marcus Bischoff от HEAVEN SHALL BURN

25 мар 2022, 19:35 ч. 551 / 9 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме, германската метълкор банда CALIBAN ще издаде новия си дългосвирещ студиен албум, озаглавен "Dystopia", на 22 април. Дискът ще се разпространява на музикалния пазар чрез "Century Media Records".

   Творбата е продуцирана от Benjamin Richter (MOONSPELL) и китаристът на групата Marc Gortz, както и ко-продуцирана от Callan Orr (HANDS LIKE HOUSES). Обложката е създадена от "Season Zero".

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате официалния видеоклип към песента "VirUS", която е част от предстоящия албум. Гост-музикант в парчето е вокалистът на HEAVEN SHALL BURN Marcus Bischoff. Видеото е режисирано от Mirko Witzki.

още за:

Caliban


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".