Видео премиера - "Zick Zack" на RAMMSTEIN

7 апр 2022, 19:00 ч. 1213 / 1 3
пред./следв.

   Германските индъстриъл метъл легенди RAMMSTEIN ще издадат новия си студиен албум, озаглавен "Zeit", на 29 април. Материалът е записан във френското студио "La Fabrique" с продуцента Olsen Involtini. Музикантите споделиха, че творбата не е била планирана, но липсата на концерти поради пандемията от коронавируса им е дала свободно време, което те са оползотворили.

   През миналия месец групата представи видео към заглавното парче. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния клип към още една от песните в бъдещия диск. Тя се казва "Zick Zack".

 

 

още за:

Rammstein


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 11.04.2022 11:18:44 отговори + 1 1
Тъпото е, че от новите парчета за пореден път, гротеската е в повече от музиката... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ревматизъм 7.04.2022 20:22:36 отговори + 10 1
Я, Мики Рурк Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 8.04.2022 09:28:45 + 4 1
Не, бе! Дейвид Хаселхоф! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".