Видеокаталогът на "Warner Music Group" влиза във "VBOX7"

15 мар 2017, 14:17 ч. 1210 / 7 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

15 март 2017, София. Най-голямата дигитална медийна и технологична компания у нас Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп, и Warner Music Group (WMG) подписаха съвместно партньорство за пълния видео каталог на музикалния гигант. Това е първото подобно партньорство за лицензиране на съдържание между българска дигитална компания и световен звукозаписен бранд като Warner. Благодарение на новото сътрудничество над 13 хиляди видеоклипа и над 3 хиляди световноизвестни музикални артисти ще станат част от Vbox7.com, най-големият уебсайт за видео забавление, част от портфолиото на Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп.

Потребителите на Vbox7.com ще са сред първите у нас, които ще могат да гледат най-новите видеоклипове на най-горещите звезди на музикалната сцена и най-новите проекти на редица музикални легенди. Сред тях са Ed Sheeran, Bruno Mars, David Guetta, Linkin Park, Coldplay, Madonna, Missy Elliott, Clean Bandit, Wiz Khalifa, Twenty One Pilots, Skrillex, Dua Lipa, Red Hot Chili Peppers, Kylie Minogue, Roxette и други изпълнители, които ще имат свои официални канали във Vbox7.com. Така музикалните фенове ще следят хитовите музикални плейлисти от Warner Music Group, селектирани по жанр, артисти, специални поводи и други.

„Сделката между Нетинфо и Warner Music Group е първата по рода си на дигиталния пазар у нас, като тя е част от стратегията на Vbox7.com да бъде най-доброто място за популярно видео съдържание и запазено място за музикални хитове и класации“ - коментира партньорството главният изпълнителен директор на Нова Броукастинг Груп, Дидие Щосел.

„Партньорството с Warner Music Group е голямо постижение за нас. Нашите потребители вече ще могат да получат висококачествено забавление на световно ниво, а в същото време компанията ще предложи на създателите на авторско съдържание уникални решения за монетизация” – добави Христо Христов, изпълнителен директор на Нетинфо.

„Развълнувани сме от партньорството ни с Vbox7.com и Нетинфо в България. Сигурни сме, че то ще осигури нови възможности за Warner Music Group, както и начини за достигане на младата аудитория в страната чрез невероятното ни портфолио от музикални видеоклипове”, коментира Пьотър Кабай, председател на борда на Warner Music Eastern Europe, председател и изпълнителен директор на Warner Music Полша.

Vbox7.com e и най-популярният уебсайт за видео забавление у нас, а продукциите, реализирани в уеб платформата до този момент показват, че това е най-подходящото място за анонсиране и бързото налагане на ново видео съдържание, онлайн поредици и звезди.

За Warner Music Group:

Warner Music Group (WMG) е водеща музикална компания, която оперира в повече от 50 страни. Тя представлява лейбълите Asylum, Atlantic, East West, Elektra, Parlophone, Nonesuch, Reprise, Rhino, Roadrunner, Rykodisc, Sire, Warner Bros. и Word, както и Warner/Chappell Music, една от световните музикални пъблишинг компании, в чийто каталог са авторските права на над един милиона звукозаписа от цял свят.

Музикалният бизнес на WMG включва още и мениджмънт на артисти, мърчандайзинг, турнета, фен клубове, VIP билети, спонсорство и брандиране, както и многобройни тристранни сътрудничества, които улесняват продажбата на музикално съдържание директно на потребителите.

В България Warner Music Group се представлява от водещата музикална компания Орфей Мюзик.

 

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kiro skalata 18.03.2017 12:12:15 отговори + 1 0
никой себеуважаващ се човек, не ползва тоя наср*н сайт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 15.03.2017 20:43:45 отговори + 5 1
Че той каталога винаги си е присъствал в vbox.
Но при положение,че има YouTube на кой реално му пука.
На кой от вас му пука дали клиповете са с уредени или не авторски права.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 15.03.2017 17:43:24 отговори + 9 0
Vbox е пълен кенеф от много време. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.03.2017 15:02:25 отговори + 13 2
Това е добре, но смисъл има ли? Vbox7 винаги е бил свърталище на чалгари, тролове и всякакви други селяндури... а откак Нова телевизия го купи, съвсем западна. Топ 40 - почти експлозивно клипове на Нова и чалга. Вече не можеш един клип да си пуснеш без реклами (жалко, защото има добри български канали, а това само убива желанието да ги гледаш). За капак на всичко сложиха този нов интерфейс, който със сигурност е дело на маймуна.

Като говорим за реклами, тази новина според мен е напълно излишна. Аз ще се придържам към Ютуб
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.03.2017 15:03:51 + 5 2
ексклузивно клипове на Нова и чалга*

(гаден auto-correct)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 15.03.2017 14:45:05 отговори + 4 0
Голям праз след като vbox-a си развали интерфейса... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".