Vinny Appice: "Връщането ми в BLACK SABBATH няма да се случи"

20 апр 2012, 08:45 ч. 304 / 5 4
пред./следв.
В скорошно интервю легендарният барабанист Vinny Appice обсъжда възможността да се присъедини отново към BLACK SABBATH, чийто оригинален ударник Bill Ward е все още под въпрос за участие в реюниъна на бандата. Турнето на BLACK SABBATH през тази година бе отменено заради здравословните проблеми на Tony Iommi, но има насрочени отделни дати, а и предстои издаването на нов албум. Appice споделя, че би му било много трудно да откаже, ако бъде поканен в BLACK SABBATH, но в момента е ангажиран с новата си група KILL DEVIL HILL, която не би искал да изостави. Vinny говори и за евентуалната възможност KILL DEVIL HILL и BLACK SABBATH да свирят заедно на концертите (в Англия и САЩ), но заключава че "така или иначе това няма да се случи".
Vinny Appice


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


wolf 20.04.2012 14:15:27 отговори + 0 0
Браво! Дано тоя поркварен реюниън никога не се състои, аман от легенди които си серат на наследството за една шепа жълтици. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WIL 20.04.2012 10:36:24 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=yLXFXJRKLhI- ,, Neon Knights,,- Най- добрата комбинация. Вини е и текстописец... Харесвам хора, които си знаят цената и не се продават. А той има висока цена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2012 09:04:39 отговори + 0 0
ясно е че ще е Bil Ward, няма кво да го мислите ще се видим в Донингтън! \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

waterjess 20.04.2012 08:51:18 отговори + 0 0
Сабат на турне без барабанист ;-))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".