RED HOT CHILI PEPPERS издават дигитално EP с кавъри

20 апр 2012, 08:56 ч. 197 / 5 2
пред./следв.
За да отбележат въвеждането си в Залата на славата на рокендрола, RED HOT CHILI PEPPERS ще издадат специално EP с кавъри, което ще се разпространява единствено по дигитален път. То ще носи заглавието "We Salute You" и ще се появи на 1 май чрез "Warner Bros. Records". В него ще бъдат включени шест песни на групи и изпълнители, които са част от Залата на славата. Ето и пълният траклист:
01. A Teenager in Love (DION AND THE BELMONTS)
02. Havana Affair (RAMONES)
03. Search & Destroy (IGGY AND THE STOOGES)
04. Everybody Knows This is Nowhere (Neil Young) (live)
05. I Get Around (THE BEACH BOYS) (live)
06. Suffragette City (David Bowie) (live)
   Както знаете, RED HOT CHILI PEPPERS ще посетят България на 1 септември за дълго очаквания си първи концерт в родината ни (София, ст. "Георги Аспарухов").
RED HOT CHILI PEPPERS

още за:

Red Hot Chili Peppers


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 20.04.2012 18:09:02 отговори + 0 0
Е те точно ако са го закъсали за кинти, не знам ние защо изобщо се мъчим да живеем! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.04.2012 15:50:13 отговори + 0 0
Някой го е закъсал за кинти... Let's milk the die-hard fans some more! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".