Vintersorg се оттегля от BORKNAGAR, I.C.S. Vortex заема мястото му

20 фев 2019, 19:19 ч. 960 / 7 2
пред./следв.

   От лагера на BORKNAGAR съобщават, че Andreas "Vintersorg" Hedlund (на снимката) се оттегля от позицията на основен вокалист на бандата поради лични причини. Към момента неговата роля ще поеме I.C.S. Vortex.

   От групата коментират, че няма противоречия с Vintersorg и чувствата помежду им остават приятелски. Така че феновете не бива да се учудват, ако в бъдеще той участва отново в бандата като гост-вокалист.

   В момента BORKNAGAR са във финалната фаза на работата по новия си, 11-и студиен албум. Предстои творбата да бъде миксирана и мастерирана от Jens Bogren. Предстои да бъдат оповестени повече подробности.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 21.02.2019 13:13:42 отговори + 0 0
Абе то си бяха трима даже. Така или иначе Vortex си е екстра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 20.02.2019 19:32:41 отговори + 5 0
То си беше малко странно с двама вокалисти, които могат и тежки и чисти вокали да правят... Ще видим новия албум как е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".