VIOLENTORY с първи видеоклип и информация за предстоящо EP

15 сеп 2014, 11:29 ч. 363 / 4 4
пред./следв.

   VIOLENTORY представят първото си видео, което е към песента "Eve of Awakening". Кадрите са заснети в зала "Универсиада" по време на участието на групата през месец април тази година като съпорт на шведските викингметъли AMON AMARTH. Видеото ще бъде включено в предстоящото мултимедийно EP, което се очаква да се появи в близките две седмици. Освен "Eve of Awakening", EP-то ще включва още три песни от предстоящия втори албум на групата.


violentory

още за:

Violentory


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


аааа 16.09.2014 00:44:30 отговори + 0 0
Да знаете, че едното НЕ трябваше да е ДА. Не уцелих просто... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 15.09.2014 13:36:32 отговори + 8 0
Една от най-добрите бг групи - характерно звучене, добро изпълнение и визия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 15.09.2014 12:31:54 отговори + 7 0
Обожавам ги! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Грибоедов 15.09.2014 11:42:44 отговори + 8 0
Все такива новини да има! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".