Вижте "Du Hast" от излизащото днес DVD на RAMMSTEIN

19 май 2017, 17:05 ч. 1647 / 4 2
пред./следв.

   Германските индъстриъл метъл законодатели RAMMSTEIN издават концертното DVD/блурей "Paris" днес, 19 май. Материалът е заснет във френската столица Париж през март 2012 г. по време на турнето "Made in Germany". Режисьор е дългогодишният сътрудник на бандата Jonas Akerlund (METALLICA, SATYRICON, THE PRODIGY, Madonna). По-долу може да видите лайв видеото "Du Hast" от изданието.

 

 

още за:

Rammstein


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 22.05.2017 14:17:20 отговори + 1 0
Това наистина си е Made in Germany. Стегнато, изпипано до последния детайл, качествено. Не мога да кажа, че съм голям фен на музиката им, но евала на шоуто, техниката, постановката, костюми, грим, сценично поведение, озвучаване, ефекти...изобщо цялостната визия на продукта им. Професионалсти са не може да им се отрече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 20.05.2017 09:39:42 отговори + 2 0
Страхотни музиканти. Радвам, се че два пъти ни гостуваха, надявам се, че пак ще наминат. А хиляди французи да крещят на немски е просто priceless Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".