Вижте "e-card" на "Live Inferno" на EMPEROR

18 дек 2008, 11:45 ч. 280 / 7 3
пред./следв.
За предстоящите концертни издания на EMPEROR ви съобщихме съвсем скоро (подробности), а сега, следвайки тази връзка, може да разгледате и "e-card" на "Live Inferno". Ако сте сред хора, които смятат всичко по-тежко от BON JOVI за неслушаемо, препоръчваме да намалите звука на високоговорителите на компютъра си ;-)

още за:

Emperor


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 18.12.2008 16:03:33 отговори + 0 0
Ще получите номинация за най-остроумни коментари на годината :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 18.12.2008 15:48:39 отговори + 0 0
Има,има-Бритни Спиърс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Паулу Коелю 18.12.2008 15:29:54 отговори + 0 0
Катехизис, учудвате ме! Че то има ли музика, по-тежка от Бон Джови, коята да става за слушане? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".