Вижте изпълнение на GUNS N' ROSES с Dave Grohl на "Paradise City"

16 сеп 2021, 11:28 ч. 788 / 9 3
пред./следв.

   На 4 септември GUNS N' ROSES бяха хедлайнъри на "BottleRock Music Festival" в долината Напа в Калифорния. По време на биса на групата на сцената към Axl Rose и компания се присъединява фронтменът на FOO FIGHTERS (екс-NIRVANA) Dave Grohl.

   По-долу може да гледате професионално видео от изпълнението на класическата песен на GUNS "Paradise City".

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 16.09.2021 13:43:32 отговори + 0 0
До минуса. Може би е успял да види лицето на Дейв- аз не мога. Толкова много косъм... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 16.09.2021 13:11:25 отговори + 3 2
Соул Хъдсън е в перфектна форма за разлика от Дейв и Аксел. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

баджанака 19.09.2021 15:52:06 + 0 1
И ти да си на тежки наркотици и алкохол толкова години ще изглеждаш по същия начин. Рекс Браун беше споделил, че на хирурзите им трябвали 15 часа да го изчистят от налепи след като го разпрали като прасе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".