Вижте изпълнението на новата песен на BLIND GUARDIAN "Violent Shadows" на "Wacken World Wide"

5 авг 2020, 08:37 ч. 747 / 1 5
пред./следв.

   Между 29 юли и 1 август над 11 милиона зрители от цял свят гледаха излъчванията на "Wacken World Wide" - виртуалният заместител на фестивала "Wacken Open Air", чието тазгодишно издание не се състоя заради пандемията от коронавируса. 

   Много фестивали направиха онлайн събития, като на тях можеше да се гледат предимно записи от минали години. "WWW" беше доста по-различен. Основните банди свириха на живо на иновативна виртуална XR сцена. Сред тях бяха и германските "бардове" BLIND GUARDIAN. По-долу може да гледате три песни от изпълнението им, като втората от тях - "Violent Shadows" (започваща на 7:17 мин.) е нова и още незаписана композиция. Другите парчета са "Welcome to Dying" и "Majesty".

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Low 11.09.2020 14:55:04 отговори + 2 0
Когато Ханзи беше дебел, с коса и басист нещата бяха ок.
Откакто замяза на даскал по математика всичко отиде по дяволите.
Уважение към творчеството до около 2000 г.
20 години тъпчене...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

marig 12.08.2020 15:37:44 отговори + 0 0
Жалко за тези от вас, които не могат да оценят и да се насладят на всичко, което виждат и чуват, с вечно негативните си коментари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 5.08.2020 21:56:00 отговори + 2 2
Не ги разбирам тези концерти без публика....Баси чудехме се на концерти с публика от 50 човека на култови банди,а какво доживяхме....и какво ни чака..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 5.08.2020 11:46:22 отговори + 5 10
Не става тази песен, както и всичко след 1998ма... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 5.08.2020 21:14:34 + 1 2
Не всичко.

Това, което не става, е този формат. Толкова фалшиво изглежда. Зор да има изява. Да не се загуби първенство сред фестивалите ли, навик на хората ли, че да не спрат да плащат ли, що. За едното упражнение ли, за що? Празни думи от измислена сцена пред недействителни хора. Жалко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".