Ian Gillan казва, че DEEP PURPLE нямат планове да се пенсионират

5 авг 2020, 09:34 ч. 1761 / 1 1
пред./следв.

   Изминаха няколко години откакто британските рок легенди DEEP PURPLE предприеха турнето, наречено "The Long Goodbye".

   Името на обиколката предполагаше, че тя може да е прощална за бандата, но дълго време никой от музикантите нито потвърждаваше, нито отричаше тази вероятност.

    По време на "Дългото си сбогуване" DEEP PURPLE посетиха два пъти и България (през 2017-а и 2019-а). И докато феновете все още се чудеха дали са свидетели на последното турне на групата, дойде пандемията от коронавируса, която буквално "замрази" концертния живот.

   PURPLE не стояха със скръстени ръце, а записаха нов албум. "Whoosh!" излиза на музикалния пазар този петък, 7 август. А в интервю за Cleveland.com вокалистът Ian Gillan дава яснота на въпроса дали групата планира да се оттегли. И отговорът е "не". Певецът уточнява, че с колегите му са се чувствали физически изтощени и затова са решили да кажат "сбогом". Но след като са успели да бъдат на сцената и да творят в студиото толкова време, то те ще продължат активна дейност. "Имаме още какво да кажем", споделя Gillan и продължава "Знам, че момчетата нямат планове да се пенсионират. Те по-скоро ще умрат на сцената, отколкото да се оттеглят".

 

deep purple

още за:

Deep PurpleIan Gillan


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 5.08.2020 10:19:37 отговори + 14 0
Няма и нужда да го правят, последният им концерт в Арена Армеец беше велик ! Нека ни радват още дълги години Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".