Вижте кой спечели покани за концерта на CINDERELLA и MR. BIG

9 юни 2011, 08:57 ч. 283 / 6 8
пред./следв.
Приключи играта на "Loud Concerts" и "Metal Katehizis", в която трима от вас получиха шанса да спечелят три покани за предстоящия на 15 юни концерт на CINDERELLA и MR. BIG. Ето имената на късметлиите, които познаха, че "Cinderella" на английски означава "Пепеляшка". На печелившите е изпратено уведомление по електронната поща. Ако не са го получили, трябва да се свържат с нас за доуточняване на подробностите:
Ивелина Г. Стоименова
Петър Х. Гергов
Виктор И. Кръстев


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


читател 10.06.2011 08:23:00 отговори + 0 0
Абе как така всеки път знаете и трите имена на печелившите, пък тепърва им изпращате уведомление.
Аз досега потребител с имейл с три имена в него не съм видял...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

olala 9.06.2011 17:18:24 отговори + 0 0
Сайта на Slipknot: Unfortunately the Promoters of the Sofia Sonisphere date have decided to cancel the show. The good news is we have added a special headline show at Columbiahalle in Berlin for June 21st! Tickets will be available starting this Friday, for more info click

добре че още не съм си взел билет..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.06.2011 17:15:11 отговори + 0 0
А ве да направат само мейдън за 40 кинта и чиста работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.06.2011 16:20:09 отговори + 0 0
Въпреки, че някой усилено прикрива слуховете и съмненията за провеждането на българският SONISPHERE 2011 фестивал, фактите започват да изплуват. Днес се появи и информация за евентуален концерт на SLIPKNOT в Германия, именно на 21 юни, когато те трябва да са в България зедно с IRON MAIDEN, MASTODON, ALICE COOPER и APOCALIPTICA. Това не са само слухове защото билети за събитието вече се продават и в немският ЕВЕНТИМ, а сайтът на залата в която ще се състои (C-Halle), присъства и евент за тази дата. На официалната тур страница на шок-рок легендата ALICE COOPER дори липсва дата за България. Въпросът е кога от Balkan Entertainment ще обяснят на феновете какво се случва и защо? Предполагаме, че много от тях ще искат да знаят за да реагират и да видят любимите си групи на друго място. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nazgul 9.06.2011 14:19:48 отговори + 0 0
Много хора сме така, ама нали е без пари, така че продължаваме да опитваме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.06.2011 14:19:43 отговори + 0 0
честито на печелившите....браво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.06.2011 13:53:57 отговори + 0 0
хаха и аз така, приятно прекарване иначе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 9.06.2011 10:55:53 отговори + 0 0
Тцтцтц,не съм пропуснал игра от 2 години сигурно и все не мога да спечеля xD,честито на печелившите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".