Вижте мотора "Harley-Davidson", който ще спечели един от зрителите на "Kaliakra Rock Fest"

5 юни 2009, 13:35 ч. 363 / 5 10
пред./следв.
Чисто нов "Harley–Davidson Sportster Iron 883", модел от последната година е наградата за един от феновете, посетил "Kaliakra Rock Fest" от 1-ви до 3 юли със закупен тридневен билет. Освен среща с рок идолите - MOTLEY CRUE, SCORPIONS и DREAM THEATER щастливецът ще се запознае съвсем отблизо и с легендарния "Harley–Davidson", който ще стане негова собственост. Избраният от организаторите на феста модел е представител на най-дълго произвежданата серия "Sportster" (повече от 50 години) на емблематичната марка. Моторът ще бъде и първото нещо, което ще посрещне рок феновете на стадиона в Каварна.

   Както знаете, четвъртото издание на "Kaliakra Rock Fest" ще се проведе от 1-ви до 3 юли в Каварна. Откриването е на 1 юли с първия концерт на глем рок бандата MOTLEY CRUE в България. За съжаление очакваните пиро-ефекти, които трябваше да пристигнат за шоуто им, не могат да преминат границите на страната, тъй като са различни от стандартните и са необходими специални разрешителни, които изискват повече време. На 2 юли ни очаква изцяло немска рок вечер с легендите SCORPIONS, подкрепени от BLIND GUARDIAN и EDGUY. На финалa ще се сблъскаме с прогресив бандата DREAM THEATER и култовите CYNIC. Билетите за фестивала са в продажба в Билетния център на НДК, мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg с цена за тридневен билет – 100 лв., за еднодневен билет - 55 лв. (поръчай билет онлайн: тридневен; еднодневен).


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Вальо 9.07.2009 16:07:15 отговори + 0 0
Да, какво стана с мотора ? Кога се проведе тегленето на печелившия и кой спечели ?
Аз бях в Каварна от 30-ти юни до 5-ти юли и не разбрах какво стана с тегленето на печелившия . Някой знае ли кога се е провело тегленето и кой печели мотора ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сашко 8.07.2009 14:29:31 отговори + 0 0
И какво стана с мотора ? Кой го спечели ? Бях там и трите дни от началото до края , обаче не се тегли наградата . Вчера - 6-ти юли се обаждам да питам в общината в Каварна кой спечели мотора - няма отговор . Защо правят реклама до небесата , а после се крият ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 6.06.2009 10:38:18 отговори + 0 0
защо няма да можем да видим Мотли в пълния си блясък ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Iliya 5.06.2009 23:40:38 отговори + 0 0
За такваз награда и книжка ш'си извадя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Glam Fan 5.06.2009 17:20:06 отговори + 0 0
Мама му и прасе! По цял ден се занимавам с тъпите митници и други подобни институции да ми късат нервите, а сега и любимата ми банда не мога да видя в пълния и блясък заради тях! Но както казва бай красьо: "Абе със и без пироефекти Мотли са си Мотли " Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


бай красьо 5.06.2009 16:44:52 отговори + 0 0
Абе със и без пироефекти Мотли са си Мотли Важното е да чуем наживо Dr. Feelgood и да пием бира! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ostrogoth 5.06.2009 14:35:29 отговори + 0 0
Ама туй е мотор без кош бре! Къде да сложа картечницата и картечаря? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hmm 5.06.2009 14:13:42 отговори + 0 0
Мисля, че идеално ще си паснем хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 5.06.2009 13:57:43 отговори + 0 0
Жестоко,но мамка му няма да видим цялото шоу на Мотли заради няква българска бюрократщина.Мамка ви мрасна долна и бюрократи.Все ще се намери някоя простотия да развали кефа на хората в тази държава .Ще се отешаваме че, поне ще ги видим наживо хехехехехе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голди 5.06.2009 13:52:53 отговори + 0 0
малиии къв е лъскааав !!!!
искам гоооооо !!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".