Вижте новия видеоклип на FROYD "Violet"

27 апр 2020, 12:29 ч. 1683 / 5 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Повлияни от френската живопис от началото на 60-те години, Фройд поеха в нова посока на композиране, търсейки асоциативна, цветова рефлексия в музиката която създават. Интересът на бандата към модернизма и асоциативното мислене формира идеята за „Violet” първо като абстрактен модел и след това като провокация за озвучаване на тези „остатъчни образи”. Отделянето от познатите композиционни схеми, липсата на единен разказ в текста, реверберираните китарни рифове, електрониката и дълбоките баси представят на слушателите онова широко виолетово пространство, което всеки може да открие в съзнанието си.

Froyd (Фройд) е група, създадена през 2017 г. в София - Иван Стефанов (вокал и китара), Михаил Недялков (бас), Иван Станчев (саксофон и пиано) Крис Сергинов (барабани). От началото на съществуването си, групата свири активно както в София, така и клубове из страната. Успяват да спечелят одобрението на популярни български банди като Ревю и Уикеда, които споделят сцената и феновете си с Froyd. Заредени с много енергия, музика и концерти Фройд е едно от новите имена на българската сцена, грабващо вниманието на всеки докоснал се с тях.

 

 

още за:

Froyd
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Станислав 28.04.2020 10:55:45 отговори + 0 0
Бива, добро е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".