David Coverdale уточнява думите си за "пенсиониране" догодина

27 апр 2020, 10:15 ч. 1856 / 6 2
пред./следв.

   През по-миналата седмица фронтменът на WHITESNAKE David Coverdale предизвика сензация, казвайки в интервю, че 2021 г., когато ще е на 69, ще е много подходящо време да се оттегли от сцената.

   Сега музикантът, който навърши 68 миналия септември, уточнява контекста на думите си. Певецът споделя в ново интервю, че просто е отговарял на въпрос. И шеговито е казал, че 69 години би била идеалната възраст, в която лидерът на WHITESNAKE да се "пенсионира".

   Но това не значи, че той има подобни планове. Coverdale коментира, че е мислел, че "купонът е приключил", когато е бил на 30 и е написал "Here I Go Again". Но 38 години по-късно още е на сцената и продължава да издава албуми. Той се надява да продължи и след като навърши 70. "Нищо не може да се сравни с това да стоиш пред 10, 15, 20, 30 хиляди души и да ги накараш да пеят", казва David.

   Към момента турнетата на WHITESNAKE са отменени. Не само заради пандемията от коронавируса, но и заради предстояща операция от херния, на която музикантът трябва да се подложи.

 

david coverdale



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 27.04.2020 14:12:36 отговори + 15 2
Дейвид показа миналата година в Пловдив прекрасна форма ! Никакво пенсиониране, поне още 10-15 години ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dirt разбирач 28.04.2020 16:52:03 + 0 0
Малко са! Мисля,че до 105 може да изкара без проблем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".