Вижте новия видеоклип на JIN MONIC "Black Beaches"

2 юни 2021, 10:56 ч. 579 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

JIN MONIC представят заглавното парче от ЕР-то си Black Beaches с хипнотично видео с участието на Ели Бинева

Дълбокият, меланхоличен сингъл обещава да бъде “храна за душата” на по-романтичната част от публиката

Black Beaches е третият сингъл на Jin Monic за тази година – баладичната композиция носи името на новото EP, в което са включени и излезлите по-рано No Matter и WYSIATI. Софийската инди рок група спази обещанието си – всяка песен в ЕР-то да се различава от останалите, а то вече е достъпно в стрийминг аудио платформите.

Със заглавното парче от мини албума си Black Beaches Jin Monic навлизат в добре позната за тях територия – дълбоката, красива меланхолия. Деликатни китарни фигури върху синт подложки акомпанират на откровената, любовна лирика преди шумната кулминация в заключителната минута.

Въпреки че Black Beaches не е нова композиция за част от феновете на Jin Monic, които са го слушали в изпълнения на живо, сега те за пръв път ще я чуят в този аранжимент, подготвен заедно с Михаил Русев, който влиза в ролята на ко-продуцент, отговарящ за записа и звука. Смесването е дело на Янко Генов, а мастерирането отново е поверено на опитния Joe LaPorta(David Bowie, The Weeknd, The Killers, Foo Fighters).

Подобно на предишните два сингъла на бандата, звукът отново е съпроводен с подобаваща визия. Black Beaches идва със стилно минималистично видео, като този път персонажът в центъра на обектива е моделът и световен шампион по художествена гимнастика Ели Бинева. Режисьор на видеото е Васил Германов, а оператор – Димитър Тенев.

Премиерата на сингъла и клипа към него е в сряда, 02/06, в YouTube канала на бандата.

JIN MONIC са:
Николай Иванов, вокали
Ивайло Василев, китара
Боян Дечев, китара
Джокич Стефанов, бас китара
Георги Иванов, барабани

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".