Вижте новия видеоклип на MAZE към песента "Delete"

9 мар 2011, 13:31 ч. 312 / 6 62
пред./следв.
Група MAZE представя първия си клип към песента "Delete", която ще бъде включена в предстоящият им албум. Дискът ще бъде издаден на 16 април и ще бъде съпътстван от промоция в клуб "R.B.F.", София. Очаквайте подробности около събитието съвсем скоро.

още за:

Maze


Коментари   (62)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Joey 11.03.2011 10:31:30 отговори + 0 0
Кончо, поне разбрах, че си един и същ човек написал безброй малоумни коментари. Аре със здраве!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.03.2011 10:28:46 отговори + 0 0
Анонимен-Аз като фен на тази музика,а не на тази БГ Група, гледах и слушах песента няколко пъти.Къде трябва да има фалшиви вокали,защото май не само аз не съм разбрал каде се намират - колкото до това което се изписа тези дни-дай Боже повече такива Яки БГ Банди - БРАВО за клипа и УСПЕХ на Момчетата !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lin Kuei 11.03.2011 09:55:34 отговори + 0 0
От едно време си спомням подобни коментари когато излезе клипа на Insmouth - One Minute Feel - било еди какво си, било позьорщина и т.н. Мисля че повечето хора са забравили, че този вид музика идва от улицата - обикновени хора, с работа, отделящи от личните си финанси и свободно време, за да се занимават любимата си музика - тук няма висшисти от Музикалната академия, професионалисти и т.н. Напоследък си пускам Suffer-H, за да си припомня енергията, която носеше тяхната музика. Та за Maze - никой не ви е карал да давате пари за албума им или да гледате клипа и следователно, тъй като това е старта на групата, разни "професионални", публично публикувани критики са излишни. Ако не те кефи, не публикувай [поне не с този порицателен тон], просто защото си една от причините да спреш развитието на нещо хубаво. Да, ако зад групата седи някоя корпорация и маса пари - боли ги фара какво мислите [както е с чалгата], но това са момчета, с които вероятно си пил бира вчера в парка, и подобни "констуктивни" критики няма да конструират нищо. Ако пък се окажеш някакъв про в тази сфера - намери контакти с тях, извикай ги в студиото и кажи - пичове имате хъс, но имам няколко забележки. Дайде да ги fix-нем и да запишем няколко неща. А не критики висящи в пространството и без смисъл.
Радващото в случая е, че, както някой по-долу казват, било фалшиво и незнам-си-какво-още, ДА има 73 гласа, НЕ 14 [до момента, в който пиша] ИЗВОД - фена преди всичко! Професионалиста след него. Аз като един обикновен фен, пък не разбрах, че имало фалшиви моменти в песента и ми харесва доста.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кончо 11.03.2011 03:16:51 отговори + 0 0
Хахахахаха, понеже един никнейм в random форум е адската самоличност. Чупиш тъпомера Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joey 10.03.2011 23:58:47 отговори + 0 0
@АНОНИМНИЯТ - 2011-03-10 14:50:43

Определено оценявам положения труд на групата, но не са се постарали достатъчно, казвам го от положението си на професионалист, работещ в студио.
Та отново потвърждавам, че вокалите са Фалшиви, оттам идва и проблемът с клавирите, понеже свирят в октава близка до тази в която се пее, и понеже пианото е "темперирано", а вокалът не- се получава този резултат.

Ха защитавам, брей.... Не, просто не обичам, неконструктивни мнения, демек ""хейт". Пък и ти като работиш в студио, гледам имаш свободно време доста. Това дали означава, че нямаш достатъчно работа? И защо си анонимен след като, отявлено парадираш каКЪФ професионалист си. Нека коментара ти застане зад някое име, защо се криеш?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гаргамел 10.03.2011 22:25:54 отговори + 0 0
Супер фалшиви вокали,без никаква динамика и малко злоба в тях за да компенсира фалшивеенето.Клавирите и те са като залепени наистина,някой по-долу каза нещо за два клипа пуснати по тубата-съвсем уместно изказване.Клип-добър,единственното хубаво нещо от бандата + ентусиазма им.Пожелавам им успех занапред и дано следващото нещо което чуем е в пъти по-добро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Drjo 10.03.2011 18:46:05 отговори + 0 0
Like! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.03.2011 17:49:58 отговори + 0 0
Имайки предвид, че всички музиканти в България отделят от хляба си за да създават музика и познавайки света на музиканта тук, мога само евала да кажа на Maze за усилията. Никой не си дава сметка, че всички работим като идиоти и свирим в междучасието едва ли не... след работа. Отиваш в събота сутринта в студиото, смачкан от 5 дни работа и се опитваш да дадеш най-доброто от себе си, без да разгряваш много, защото времето в студиото се плаща, а в България парите са кът. Аре пак кажете, че не са се справили добре... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dony Brasko 10.03.2011 16:31:04 отговори + 0 0
Не мога да повярвам на очите си!!!
Дано момчетата от MAZE не ги четат тия неща, че представям си какво ще си помислят...
Всякакви хора и вкусове има,но явно и сега се опитвате да оакате малкото хубаво. Много се изписа...
Този обаче път няма как.
Браво MAZE, браво ODD CREW, браво на всички онези банди и изпълнители в БГ, затова че отделят време да ентъртейват НАС-тълпата.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.03.2011 14:59:58 отговори + 0 0
И за да бръкна в г*за на всички отворковци, дето казват "не харесвате българското, значи сте хейтъри" - ODD CREW. Може да крадат брутално от Пантера, може това, може онова, обаче пичовете СВИРЯТ, пичовете ПЕЯТ, и пичовете го правят адски кадърно и добре. Така че между "шит е, щото е българско" и "шит е, щото... щото е шит" има Балкан разлика, но плиткоумните ви главици не могат да го проумеят... Ей заради такива слепци като вас лепват на метъл-музиката етикет "музика за тъпи грухтящи метъли"... Засрамете се малко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


@АНОНИМНИЯТ 10.03.2011 14:50:43 отговори + 0 0
Ами хора пиша, че са фалшиви вокалите, щото хората си нямат и понятие от Елементарна теория на музиката...
То от всяко дърво свирка, не става..от тези със сигурност...
@Joey явно е член на гупата или близкото обкръжение, след като така ревностно защитава една доста посредствена музика, сглобена от рифове ала Linkin Park, но разликата е (без да съм фен), че поне там хората имат продуценти, които отговарят за тези групи, щото има доста "самородни таланти" и навън които не са на ясно че има принципи в музиката, и като не ги знаеш, понякога е куул, но по-скоро не е, щото се случват недоразумения, като това тук...
Определено оценявам положения труд на групата, но не са се постарали достатъчно, казвам го от положението си на професионалист, работещ в студио.
Та отново потвърждавам, че вокалите са Фалшиви, оттам идва и проблемът с клавирите, понеже свирят в октава близка до тази в която се пее, и понеже пианото е "темперирано", а вокалът не- се получава този резултат.
Мога да се обоснова много по-подробно, но няма смисъл щото си оставам "хейтър", защото в БГ като пишеш нещо конструктивно, ти слагат този етикет за съжаление има малко хора тук, които го чуват, което говори за ниски
критерии
Хайде със здраве, и другият път групата да не звучи като от "Мазе"-то.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.03.2011 14:06:07 отговори + 0 0
"Някой да те е вързал да гледаш и слушаш насила? Не!! Като не ти харесва, защо си го причиняваш, пък и коментар пишеш? Усещам мазохизъм аз!!! "

Извинявай, ти прост ли си? Нали за да коментираш нещо първо трябва да го видиш? Как да разбере човекът, че не му харесва, та да не го гледа и слуша, БЕЗ да го изслуша? Просто чупиш тъпомера...

"Канарче"-то долу - извинявай, кое точно е НЕкомерсиалното на песента и клипа? Какво красиво, какви пет лева. Имаш песен и клип, имаш хора, на които им харесва и такива, на които не им харесва. Хората, които нямат да кажат нещо добро няма да си премълчат, а имат пълното право да кажат каквото си искат, защото рубриката е "коментари", а не "хвалби". Извинявай, но някои не сме на 15 и не получаваме оргазъм от нео-метъл групи, дрешки, клипчета и прочие... Подкрепящите бандата се изразяват доста по-агресивно и безпочвено, да ме прощават. Не правите така услуга на групата, в интерес на истината. И за тях, и за нас е по-добре ако има критика, за да могат да работят върху коментираното, а не "ОМГ ЙЕЕЕЕЕ ВИЕ СТЕ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ НА СВЕТААА, ЛЕЛЕ КАК МЕ ДЪРВИТЕ/ОВЛАЖНЯВАТЕЕЕЕ, ЛЕЕЕлЕЕ, СВЪРШИИИИИХ!!!!!". Олеквате просто...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ali4ka 10.03.2011 11:41:11 отговори + 0 0
УОУ! Все едно присъствам на "поредната футболна драма" между Левски и ЦСКА))))) Не можете ли да дадете мнението си умерено, без някви крайни залитания и да се приключи!? Аз лично се съмнявам някой да претендира за идеалност, а като чета, явно тук се намеси някоя зверска конкуренция от "невероятната" ни клубна рок сцена! Не намирам никакво уважение към труда на хората и към начина, по който са решили да изразят себе си...на дали те самите искат да се харесат на 100% на всички, не мисля, че това е възможно, но на дали е трудно да се запази добрия тон и уважението. Щом не ви харесва- напишете не ми харесва, но колко може да ви е компетентно мнението щом на пистов запис казвате- фалшив? След като не е такова, просто кажете, че не ви харесва, не изкарвайте от 100 кладенеца вода, само и само да сте казали нещо...и в крайна сметка заради тази умраза, която долавям в тази цялата коренспондеция май никога групите ни няма да се радват на супер яка сцена и публика....много жалко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 10.03.2011 11:08:12 отговори + 0 0
тука групитата на Maze ли наизкочиха да раздават неща за лапане? щом това е публична новина и коментирането й е разрешено, всеки може да оцени _както_ желае дадена група. дали някой е хейтър или не, си личи лесно, стига да сте поне малко след пубертета си. както казах някъде по-долу, има и качествени български групи, тъй че айде без българин-небългарин разсъждения, м? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.03.2011 11:03:20 отговори + 0 0
музиката не ми е по вкуса, но качеството на клипа е доста добро, за разлика от други български. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


kanarce 10.03.2011 10:53:58 отговори + 0 0
Големи познавачи са всички тука, бе

Аз пък се гордея с това, че са българи! Вложили са много желание (типично по български), не са комерсиални (за щастие), клипа е направен много идейно, песента е прекрасна! Заслужават само аплодисменти и поклон! Истински вярвам, че ще стигнат далеч и се надявам някой ден да си купя билет за VIP ложата на стойност хиляди милиони безброй лева!!!!

Хората, които нямат да кажат нещо добро, защо просто не си премълчат? Защо трябва да се изпраща негативна енергия на нещо толкова красиво!

Само респект, успех, късмет и мноооооооооооооооооооооооооого фенове пожелавам на групата за бъдеще!

СТРАХОТНИ СТЕ, МОМЧЕТА!

P.S.: всички хейтъри могат да ми лапат онова, което го нямам peace out!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

'убава.. 10.03.2011 10:50:33 отговори + 0 0
Мхм...НЕ! ...и за да не базирам мнението си само върху тази песен, намерих и myspace профила им, където има само още една...
НЕ! Музиката определено е микс от групите, които момчетата харесват, но нищо повече - рифове и теми, събрани от същите тези групи. Вокалите - монотонни, никакъв живот - каквото и да има да каже групата с тази песен, то е по-скоро немощно оплакване, отколкото нещо друго.
И накрая: Ако беше някоя нова група - ОК, да кажем, че нямат опит, но 15 години (създадена през 1996) и накрая това... АБСОЛЮТНО НЕ!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joey 10.03.2011 10:14:36 отговори + 0 0
Shredder - 2011-03-10 09:40:09
А аз се чудех защо АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ПЪТ щом излезе някоя банда, дето скрибуца, блъска и някой се прозява на микрофона и веднага се почва да се говори колко са уникални, жестоки, невроятни и как никой не можел да познае, че са българи?

Аз пък веднага познах, че са българи. Звукът им е рехав, вокалите - още повече, а на всичкото отгоре са фалшиви (въпреки ефектите) и с ужасяващ български акцент. Клавишните - да не говорим. Нямате нужда от клавирист, сложете си някви семпли от компютъра и само ще спечелите. Това е срамно просто с тоя клавишен звук... А музиката, като цяло, е безидейна, безлична и няма за какво да се хванеш, че да я харесаш.

И все пак продължавате да обяснявате как всеки, който не харесва ПОРЕДНАТА убийствено скучна БГ банда е хейтър. За щастие, дреме ми на определени органи дали някой ме мисли за хейтър. Защото докато вие продължавате да възхвалявате всяка новоизлюпена БГ помийка, сцена няма да имаме и група "за пред света" няма да имаме.

Много ви е ниска летвата, драги анти-критици. Чуйте как го правят няколко стотин километра на запад и тогава казвайте, че това тук става за нещо.

P.S. Иначе клипчето не е лошо.

Някой да те е вързал да гледаш и слушаш насила? Не!! Като не ти харесва, защо си го причиняваш, пък и коментар пишеш? Усещам мазохизъм аз!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shredder 10.03.2011 09:40:09 отговори + 0 0
А аз се чудех защо АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ПЪТ щом излезе някоя банда, дето скрибуца, блъска и някой се прозява на микрофона и веднага се почва да се говори колко са уникални, жестоки, невроятни и как никой не можел да познае, че са българи?

Аз пък веднага познах, че са българи. Звукът им е рехав, вокалите - още повече, а на всичкото отгоре са фалшиви (въпреки ефектите) и с ужасяващ български акцент. Клавишните - да не говорим. Нямате нужда от клавирист, сложете си някви семпли от компютъра и само ще спечелите. Това е срамно просто с тоя клавишен звук... А музиката, като цяло, е безидейна, безлична и няма за какво да се хванеш, че да я харесаш.

И все пак продължавате да обяснявате как всеки, който не харесва ПОРЕДНАТА убийствено скучна БГ банда е хейтър. За щастие, дреме ми на определени органи дали някой ме мисли за хейтър. Защото докато вие продължавате да възхвалявате всяка новоизлюпена БГ помийка, сцена няма да имаме и група "за пред света" няма да имаме.

Много ви е ниска летвата, драги анти-критици. Чуйте как го правят няколко стотин километра на запад и тогава казвайте, че това тук става за нещо.

P.S. Иначе клипчето не е лошо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.03.2011 09:18:53 отговори + 0 0
За първи път чувам за тази група . Изобщо не е мой стил . Но това не значи , че не смятам , че са добри . Браво ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Винни Пух 10.03.2011 08:52:38 отговори + 0 0
Клипа е много готи! Бандата не я бях слушал до сега, но определено ми харесва. И к** за "критиците"!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joahn 10.03.2011 08:21:56 отговори + 0 0
i fucking love this band. RSPCT!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Тошо 10.03.2011 07:59:26 отговори + 0 0
Вокала има потенциал, но за момента е доста по-назад от останалите в групата, действително сегашните вокали са прекалено никакви, просто некав тип си мрънка с дрезгав глас.
Иначе заслужават похвала, за старанието и клипчето, след 2-3 албума нещата ще станат както трябва, ако не се разпаднат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.03.2011 03:30:16 отговори + 0 0
Ми не, просто половината тука смятат, че щом е българско, НЯМА начин да има кусури. Криворазбран шовинизъм? Какво значение има българи ли са или не са? Хората на Мейдън песни намират кусури, дето хем са динозаври в музикално отношение, хем са чужда група, вие очаквате за такова изпълнение да няма... Наистина е страшно селско и некомпетентно да се изказват такива мнения като "Фалшиви вокали,лепени клавири и такива нещица може май да напише само един Българин-разбирач". Такива неща пък може да напише само един сляп кон с капаци (без значение българин или не). Нито е пречка да се изрази положително крайно мненние с известни забележки, нито е пречка да се изрази негативно крайно мнение. Хората имат вкусове и виждания. Какво като не съвпадат с вашето? "МОМЧЕТА ВЕЛИКИ СТЕ, ВЕЛИКА ПЕСЕН, ВЕЛИК КЛИП, УНИКАЛНООО, КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ГО ДУХАААААА, ФЪК ОООООФФФФ"...Инфантилно, та дрънка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 23:05:30 отговори + 0 0
"всъщност вие сте хейтъритe"-не разбрах точно какво имаш впредвид.Това е ЛИЧНО МНЕНИЕ а не групово !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.03.2011 22:53:58 отговори + 0 0
Песента е много добра, клипът също. А относно коментарите, всъщност вие сте хейтърите! "Критичният" тип по-долу изразява лично мнение, и понеже е по-различно от вашто, сдухвате и почвате да обиждате на "българин". Много, много непристойно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 22:36:19 отговори + 0 0
Фалшиви вокали,лепени клавири и такива нещица може май да напише само един Българин-разбирач (айде стига бе ).Видеото си го бива и песента също.Успех с Промото и Албума на момчетата-и само напред и нагоре,Мачкайте !!!! Хейт винаги ще има особенно в БГ !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зъбната Фея 9.03.2011 22:08:59 отговори + 0 0
Супер!!! Най-сетне да има и БГ група с готин клип, които да не ме срам да покажа на всичките ми познати в чужбина! Гордея се, че съм българче! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 22:08:44 отговори + 0 0
на някой вокалите да му приличат на Paradise Lost ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нинив 9.03.2011 22:01:49 отговори + 0 0
Какъв е тоя хейт?! Май само българите можем до оплюваме нещо, което е хубаво, защото не сме го направили първи или защото е родно, българско! Клипчето е хубаво! Даже много хубаво! От многооооооо дълго време в БГ ефира не са звучали толкова готина група или музика! Надявам се, скоро групата да ни зарадва с още клипове!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


carpe_diem 9.03.2011 21:56:07 отговори + 0 0
Песничката и клипът към нея звучат добре...

Обаче съм бил на 2 участия на въпросната група и мога да кажа, че не ми хареса... Звукът беше отвратителен, има още много накъде да се учат и откъм свирене, и откъм пеене.

За сметка на това не им липсва мерак, правят шоу, така че им пожелавам успех и следващия път когато ми се наложи да ги слушам заедно с някоя от любимите ми клубни групи, ще се радвам да не се изложат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Skarsgard 9.03.2011 21:54:59 отговори + 0 0
Браво, момчета! Клипа е жесток - направен е с размах и визия и песента също е много добра! Успех и все напред!!!(рок) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 21:09:05 отговори + 0 0
Като цяло положителна оценка на песента и клипа, но за критиките (и не, не е хейт, слепите съпорт пичове да прощават, а лично мнение):
- клавирите. Много, ама много лепнато звучат някак си, адски нехомогенно с останалия звук. През цялото време имах чувството, че съм отворил втори ютуб клип, звучащ паралелно, със клавири, а не сякаш са от същата песен.
- вокалите. За фалшиво не знам, обаче продължава култовата традиция българи вокали да имат уникално разпознаваемо (в лош смисъл) английско произношение...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ali4ka 9.03.2011 19:54:44 отговори + 0 0
Много готина песен, а и клипа е много як! Само незнам защо използвате тази група, за да направите известни някакви други групи?!Толкова ли те не могат сами да сътворят нещо, с което да вдигнат шум около тях( не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против другите групи, за мен те са неизвестни така или иначе)! Хайде да не опорачаваме старта на тези момчета)))Успех и от мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dido 9.03.2011 19:53:54 отговори + 0 0
Мн добра група, гледал съм ги на живо и мога да гажа, че са наистина професионалисти.Клипа е доста добър.Все пак да не забравяме, че тук сме България, а не САЩ, където могат да си позволят огромни бюджети за клиповете.Пожелавам успех на групата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.03.2011 19:51:18 отговори + 0 0
Ако някои от вас, хейтари, беше прочел внимателно това е първият клип на групата и предстои промо на албума.Та всяко начало е трудно, но това, което чух аз е добро, не уникално, но добро! Така че да уважим труда на момчетата и да спрем като чисти българи да плюем по българските банди, а да им помогнем да продължат и по без това много трудния път на рок групите.Пичове, браво! Песента и клипа не са перфектни, но заслужават уважение. На промото ще присъствам. За това очаквам и повече инфо в скоро време! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joey 9.03.2011 19:16:56 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-03-09 18:35:42
Не искам да съм хейтър, но ...ПИЧОВЕ ВОКАЛИТЕ СА ФАЛШИВИ..., иначе клипа е ОК.Успех!

Хахахахахахахахахахахах! Майкуууу, вЕУлик саунд инжинер ще дойде от теб!!!! И как по-точно са фалшиви, мистър Анонимен?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 18:35:42 отговори + 0 0
Не искам да съм хейтър, но ...ПИЧОВЕ ВОКАЛИТЕ СА ФАЛШИВИ..., иначе клипа е ОК.Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 18:16:47 отговори + 0 0
като чета коментарите ме хваща срам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mk 9.03.2011 17:44:27 отговори + 0 0
Определено съм приятно изненадан от звучецът. много добре. иначе клипове само с групата никога не съм харесвал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


distortion 9.03.2011 17:25:07 отговори + 0 0
в кое точно се състои уникалността на музиката в това парче? за немощните вокали - ясно. в скучните барабани? пуснете си Smallman или 4 Questions за сравнение.

иначе клипчето е приятно, особено като цветове. желая успех на момчетата все пак, виждам, че имат фен-база
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

makeyourownbones 9.03.2011 17:08:33 отговори + 0 0
Супер парче, само напред! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WiTcH 9.03.2011 17:06:36 отговори + 0 0
Очевидно е доста важен фактор това дали са българи или чужденци!
Много жалко, че по това определяте дали стават или не!!!
Аз силно се надявам да има все повече такива групи в БГ. Ясно се вижда, че момчетата влагат много любов и усилия в това, което правят, а знаем и виждаме колко е трудно!
Браво мочета!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 9.03.2011 16:47:13 отговори + 0 0
Не се кефим на поп с китари. Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепио Савов 9.03.2011 16:44:24 отговори + 0 0
Клипа си го бива! Саунда ми е малко щатски, по UK-ски по ме кефи, но иначе парчето е доста добро.
В крайна сметка пичовете са българи....или...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Your Fahter 9.03.2011 16:36:49 отговори + 0 0
По нищо не познах, че са българи О.о

!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mikata 9.03.2011 16:19:25 отговори + 0 0
Жестоко!
Успех, момчета!
Аз пък се кефя на бас китариста!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nencho 9.03.2011 16:03:43 отговори + 0 0
Жестоко ! Браво момчета, продължавайте да си правите музиката с любов ! И парчето, и клипа мачкат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 15:54:13 отговори + 0 0
Като за българи - стават. Което принципно не е голяма похвала. Хубаво е че се стараят и са показали някакви идеи, но тия не особено добри и адски еднообразни вокали и тоя замазан саунд трябва да се оправят.

Да не каже някой, че хейтвам. Това ми е критиката като слушател и фен на тая музика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Malkavian 9.03.2011 15:47:31 отговори + 0 0
Цел ден само клипа гледам, ше земат да ме уволнят Страхотно, както всичко което съм видял и чул от групата ^.^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.03.2011 15:42:20 отговори + 0 0
значи такова мачкане отдавна не е било!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 15:40:35 отговори + 0 0
Барабанистът кърти мивки наистинааааа!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spaz 9.03.2011 15:37:22 отговори + 0 0
Браво, пичове! Клипа е жесток, сниман по невероятен начин, музиката е уникална и изобщо всичко е супер! Чакаме с нетърпение промото на албума, а който е бил на ваш live, знае за какво шоу става дума! Само напред! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 15:37:00 отговори + 0 0
момчето на барабаните най- се откроява! Браво!!! барабанистът е aMAZEing )))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Антоний Ласкин 9.03.2011 15:06:57 отговори + 0 0
Не ми хареса... За 3 минути нямаше нито един момент, който да ме грабне с нещо. Иначе като изключим чупенето на стойки, както каза Fobos, клипът е добър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fobos 9.03.2011 14:58:04 отговори + 0 0
Нищо особено... Даже малко ме издразни чупенето на стойки на вокала. Успех на групата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Герито Стоева 9.03.2011 14:57:48 отговори + 0 0
Крайно време беше нещо качествено и смислено да се появи на Българската сцена...само бози в последните 15 години...разбира се имаме и малки изключения.
както и да е - Браво! Браво на тия момчета-такова видео скоро не съм гледала, и дано ги гледаме по големите сцени през лятото.

Хвала!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dony Brasko 9.03.2011 14:45:47 отговори + 0 0
Чужденци са! Само живеят в България...май. Иначе няма такава друга банда в БГ. Браво!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joey 9.03.2011 14:24:56 отговори + 0 0
Готино е да има хейт. Това означава, че хората гледат.

Българи са, проблем?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 14:23:45 отговори + 0 0
Българи ли са?
Ако са българи не струват, ако са чужденци са супер яки!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ally 9.03.2011 13:59:51 отговори + 0 0
Жестокоооооооо!!! Чакаме с нетърпение промоцията и албумааа!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burton 9.03.2011 13:38:24 отговори + 0 0
Страхотен клип! Само напред, момчета, чакаме промото! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".