Вижте новия видеоклип на XANDRIA "Valentine"

15 фев 2012, 11:14 ч. 279 / 13 4
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на немските симфометъли XANDRIA "Valentine". Песента е от излизащия на 27 февруари албум "Neverworld's End".



Xandria - Neverworld's End

още за:

Xandria


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Redeemer & Destroyer 18.02.2012 17:47:12 отговори + 0 0
Ами ако NW пак ни подминат дано поне тези направят някое концертче, Nightwish си е Nightwish и макар че Xandriа тук доста наподобяват NW когато бяха с Таря, не са лоши (може би донякъде точно заради това) така че бих ги гледал на живо ако няма нещо по-добро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stakkata 15.02.2012 22:10:11 отговори + 0 0
Значи Nightwish са си Nightwish. Не са единствената група, която прави такава музика. Много са. Лично мен и бившата (Лиса) вокалистка и Мануел ми харесват. Гласовете и на двете се вписват добре в музиката на групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.02.2012 20:25:37 отговори + 0 0
Напълно съгласен Освен това е късен найтуиш - албуми 4 и 5, т.е. Не късен Найтуиш, а Индъстриал Симфоник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bate Sly 15.02.2012 11:51:03 отговори + 0 0
Малко много NIGHTWISH сме слушали - но не е зле! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".