Вижте нов клип и лирик-видео от PEOPLE OF MAHA

11 юни 2021, 17:08 ч. 497 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Ако следвате българската музикална сцена напоследък, може би сте чували за People of Maha, бразилско-българска алтернативна рок група, базирана в София.

Групата, създадена от Алекс, Биа и Мила, току-що издаде дебютния си албум, наречен Blue to Gold, съдържащ 8 оригинални парчета, които разказват на жените от реалния живот в различни аспекти на живота им. Ще чуете песни като Space Girl, които говорят за това, че сте млади и амбициозни, но също така песни като Remember My Name, които ни напомнят да не повтаряме същите грешки от миналото.

Като цяло този албум, продуциран от Васко Райков и Audioslot, носи различни гледни точки за това как изглежда актуалната музика в България и как новите банди на сцената си проправят път чрез експериментиране с нови звуци.

Третият сингъл на музикалния видеоклип The Silence from Blue to Gold беше премиерен заедно с албума и вече е достъпен в YouTube или да го [гледате по-долу]

Можете също така да чуете албума на живо на 12 юни в Swingin 'Hall в 22 часа, където групата прави своето голямо освобождаващо парти.

Blue to Gold е наличен за всички стрийминг платформи и можете да закупите албума и да подкрепите групата на страницата им в Bancamp.

 



 

още за:

People Of Maha


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".