Гледайте новото видео на PEOPLE OF MAHA "Can't Control Myself"

29 окт 2022, 09:02 ч. 398 / 13 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

People of Maha издават нов сингъл и този път навлизаме по-дълбоко във вътрешните борби на някои от членовете на групата.

Групата е известна с това, че пише за собствения си житейски опит и с Can't Control Myself не е по-различно. Новият сингъл изследва борбата с безпокойството и как това може да бъде самотно и изолиращо преживяване.

В музикалното видео, пуснато по-рано днес, виждаме главния герой, изобразен от Мария Коса, да танцува през видеото, символизирайки вътрешните демони, с които трябва да се справи, докато никой не обръща внимание.

Can't Control Myself е вторият сингъл от предстоящото EP на групата, озаглавено Lost Heaven, което ще излезе следващия месец.

Можете да гледате цялото музикално видео в YouTube канала на групата:

 

 

people of maha

още за:

People Of Maha


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хммм 30.10.2022 17:15:48 отговори + 1 0
Ужаст Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".