Вижте новото лирик-видео на TREMONTI "Trust"

28 сеп 2018, 07:41 ч. 501 / 7 1
пред./следв.

   Американската метъл банда TREMONTI, водена от китариста/вокалист Mark Tremonti (ALTER BRIDGE), издаде актуалния си студиен албум, озаглавен "A Dying Machine", на 8 юни. По-долу може да гледате онлайн лирик-видеото към една от песните в творбата - "Trust".

   TREMONTI осъществиха първото си гостуване в България преди около два месеца - на 22 юли, трети ден от фестивала "Hills of Rock 2018" в Пловдив.

   Малко по-късно TREMONTI избраха снимка на фотографа на WeRock.bg Станимир Сребър (показания по-долу кадър) за постера на турнето си в Северна Америка, а в последствие и за наскоро обявената обиколка на Европа.

 

 

tremonti

още за:

Tremonti


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


makeyourownbones 28.09.2018 14:04:35 отговори + 3 0
Впечатляващ албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".