Вижте новото видео на RHAPSODY OF FIRE

14 фев 2014, 18:26 ч. 426 / 3 4
пред./следв.
По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на RHAPSODY OF FIRE. Той е към заглавната песен от издадения през ноември миналата година албум "Dark Wings Of Steel". Както знаете, групата ще гостува в България на 27 март като съпорт на GAMMA RAY (поръчай билет онлайн).


dark wings of steel

още за:

Rhapsody Of Fire


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хомо рапсодия 20.02.2014 16:36:37 отговори + 0 0
Парчето е супер


тъпо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимус 15.02.2014 12:37:03 отговори + 0 0
Дас, нещо не е наред при теб. Парчето си е супер от всякъде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

steel 15.02.2014 07:52:00 отговори + 0 0
Steely steel of steel! Призовавам всички войни на стоманата да си извършат лоботомия със стоманен прът. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дас 14.02.2014 22:03:20 отговори + 0 0
бахти странния микс... не се чува грам китара, поне от моите нещастни колонки де, но добрия микс би трябвало да се чува на всичко. Тва е само клавири, вокали и барабани в този ред. Което е мега странно и не звучи добре. Със сигурност не звучи като метъл или рок. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".