Вижте обявата, след която Ace Frehley се присъединява към KISS

5 яну 2019, 08:34 ч. 1233 / 4 4
пред./следв.

   3 януари 1973 г. е датата, на която оригиналният китарист на KISS Ace Frehley се явява на прослушване за участие в групата, след което е приет в легендарната банда.

   Как се случва това? След обява в местната нюйоркска преса. Тя е само от четири реда и пределно лаконична, като се съобщава, че скоро ще бъде издаден албум и кандидатите не бива да губят времето на останалите музиканти. Даден е и телефон, на който е отговарял Paul Stanley. Останалото е история.

   Част от нея е снимката, която виждате по-долу, пусната в официалната Фейсбук-страница на KISS на същата дата - 3 януари, но 46 години по-късно.

  Историята обаче е напът да приключи за KISS, които наскоро обявиха мащабно световно прощално турне под надслов "End of the Road". То започва на 31 януари в САЩ и продължава до 13 април зад Океана. На Стария континент разписанието на групата е от 27 май до 16 юли и включва: Германия, Австрия, Швеция, Русия, Украйна, Полша, Холандия, Норвегия, Италия, Швейцария, Англия и Шотландия.

  Бъдещето ще покаже дали това ще бъде наистана краят за Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer и Eric Singer. В различни интервюта двамата основни членове неведнъж заявяват, че е възможно KISS да съществуват без нито един от оригиналните си музиканти.

 

още за:

KissAce Frehley


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 6.01.2019 16:23:03 отговори + 5 10
Елементарна група, въпреки това албумите им до 1978 все още ги слушам чат-пат. После схемата стана: един хит, едно - две парчета, които се слушат, а останалото пълнеж от евтин китайски магазин! Освен безумното сребролюбие на Джийн и Пол, на моменти са такива палячовци в живота и по интервюта, че ми идва да си изпотроша дисковете... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 7.01.2019 18:53:03 + 7 0
Елементарна, елементарна, ама 50 години събира на концерт повече хора от 90% от другите групи.. та не знам .. а сребролюбието на Металика не е по-малко (справка: Металика срещу Напстър) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 5.01.2019 23:00:23 отговори + 2 8
Много важно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LadyKiss 5.01.2019 15:25:59 отговори + 8 4
...таксиметровия шофьор, явил се на прослушването с две разноцветни обувки....и останалото е KI??tory..............................А между другото "End Of The Road World Tour" за Европа започва на 27 май с концерт в Лайпциг,Германия, на 29-ти във Виена (Австрия), 31 май- Мюнхен, Германия.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".