Вижте официално видео от концерта на Ozzy Osbourne в полувремето на мач от НФЛ

13 сеп 2022, 17:24 ч. 690 / 6 1
пред./следв.

   Американската футболна лига (НФЛ) стартира новия си сезон през изминалата седмица. Един от отборите в първенството е "Лос Анджелис Рамс". Въпреки че продаде къщата си в американския град и се премести да живее на Острова, Ozzy Osbourne продължава да поддържа връзки с Щатите.

   На полувремето от мача на тима с "Бъфало Билс" легендарният вокалист изпълни една песен от новоиздадения си албум "Patient Number 9" и една от утвърдените си класики. Парчетата са заглавната композиция и хита "Crazy Train". По-долу може да гледате онлайн официално видео от шоуто на певеца:

 

 

още за:

Ozzy Osbourne


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 14.09.2022 17:47:50 отговори + 0 5
И преди и сега си е същата работа. Марняче като мачка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".