Автобиографията на Brian Johnson от AC/DC излиза на български на 13 октомври

13 сеп 2022, 11:00 ч. 770 / 10 0
пред./следв.

   "Hybrid Books" разпространиха следното съобщение:

Рок легенда... майтапчия... авантюрист... А сега и автор!

Дългоочакваната автобиография на легендарния фронтмен на AC/DC Brian Johnson излиза на български език на 13 октомври, заедно със световната премиера на книгата!

Имал съм немалко безсънни нощи и доста, дето си бяха страхотни; скапани дни и хубави дни. Извървях пътя от църковен хорист до рокендрол певец, а сега написах и 6ibana книга за всичко това...

За момчето от Нюкасъл, което пее в църковен хор и непрестанно се впуска в лудории; за младежа, влюбен в музиката и работещ във фабрика, но пеещ с групата си "Джорди" по клубовете; за вокалиста, заменил легендарния Бон Скот пред микрофона и сам превърнал се в легенда... и още много!

"Лицата на Брайън" ще ви наелектризира по-силно и от променлив ток!

Книгата излиза във варианти с твърди и с меки корици, а още днес можете да я поръчате предварително с отстъпка през нашия сайт тук: https://hybridbooks.eu/brian-johnson

 

brian johnson ac/dc book



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".