Вижте пълни подробности за новия албум на TRIVIUM

31 юли 2015, 21:15 ч. 717 / 5 0
пред./следв.

   Американските метъли TRIVIUM ще издадат новия си албум, наречен "Silence In The Snow", на 2 октомври чрез "Roadrunner Records". Продуцент е Michael "Elvis" Baskette (SLASH, ALTER BRIDGE, THE AMITY AFFLICTION), миксиранeто е извършено от Josh Wilbur (GOJIRA, LAMB OF GOD).  Бандата вече представи видеоклип към заглавното парче от предстоящата творба. По-долу може да видите списъка с песни и обложката на албума. Като първи сингъл от "Silence In The Snow" ще бъде пуснато парчето "Until The World Goes Cold". Началната песен от творбата - "Snofall", е композирана от Ihsahn от EMPEROR.

01. Snofall
02. Silence In The Snow
03. Blind Leading The Blind
04. Dead And Gone
05. The Ghost That's Haunting You
06. Pull Me From The Void
07. Until The World Goes Cold
08. Rise Above The Tides
09. The Thing That's Killing Me
10. Beneath The Sun
11. Breathe In The Flames

 

trivium-2015-silence-in-the-snow

още за:

Trivium


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".