Вижте подробности за последния албум на RIGOR MORTIS

15 юли 2014, 00:26 ч. 115 / 1 2
пред./следв.

   Четвъртият и последен албум в историята на RIGOR MORTIS, "Slaves To The Grave", ще излезе на 7 октомври чрез "Rigor Mortis Records". Албумът е "самиздат" на групата, тъй като никой лейбъл не е пожелал да го издаде. Бандата разчитала на приятели за миксирането и мастерирането на творбата, както и за обложката, която може да видите по-долу. RIGOR MORTIS са решили да добавят и някои екстри, като първите 5000 копия от творбата ще бъдат придружени от "making-of" DVD, а албумът ще се предлага също дигитално в "iTunes" и "Amazon" и на винилова плоча в ограничен тираж.

   "Slaves To The Grave" е посветен на китариста Mike Scaccia, който почина през декември 2012 г., след като получи сърдечен удар на сцената. Материалът за албума е записан през февруари 2012-а от оригиналния състав на бандата - Mike Scaccia (китара), Bruce Corbitt (вокали), Harden Harrison (ударни) и Casey Orr (бас).

   Освен обложката, групата разкрива и списъка с песни на предстоящата си творба.

01. Poltergeist
02. Rain of Ruin
03. Flesh for Flies
04. The Infected
05. Blood Bath
06. Ancient Horro
07. Fragrance of Corpse
08. Curse of the Draugr
09. Sacramentum Gladiatorum/Lududs Magnus


още за:

Rigor Mortis


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Митко-каплата 16.07.2014 06:18:32 отговори + 0 1
Това е само шум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

user_1 15.07.2014 10:49:26 отговори + 1 0
Екстра! Няма търпение да го чуя. Тия къртят мн здраво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".