Вижте предпоследния видеоклип от новия албум на METALLICA - "You Must Burn!"

20 апр 2023, 16:58 ч. 476 / 6 2
пред./следв.

   Днес, 20 април, е премиерата на новия, предпоследен видеоклип към песен от новия албум на METALLICA "72 Seasons". Преди излизането на творбата на 14 април групата пусна видеа към четири от композициите, издадени като сингли, а от миналия петък насам във всеки от дните се появява още един клип.

   Ред е на парчето "You Must Burn!", за което квартетът работи отново с режисьора Tim Saccenti, автор и на много от снимките за "72 Seasons", както и на няколко от досега показаните клипове. Ето и списък с песните, връзки към видета и информация за режисьорите:

01. 72 Seasons (реж. Tim Saccenti)
02. Shadows Follow (реж. Tristan Zammit)
03. Screaming Suicide (реж. Tim Saccenti)
04. Sleepwalk My Life Away (реж. Tim Saccenti)
05. You Must Burn!
06. Lux Aeterna (реж. Tim Saccenti)
07. Crown Of Barbed Wire (реж. Corey Daigle)
08. Chasing Light (реж. Kim Asendorf и Dina Chang)
09. If Darkness Had A Son (реж. Tim Saccenti)
10. Too Far Gone? (реж. Team Rolfes)
11. Room Of Mirrors (реж. Tristan Zammit)
12. Inamorata

 

metallica

още за:

Metallica


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


иво 20.04.2023 18:12:11 отговори + 4 5
Песента е невероятна, клипа е уникален, албумът върховен. Надминаха всичко и всички. Свръхпотентна музика, най -великата .......... и други такива. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 20.04.2023 21:03:05 + 6 0
Само Иво където дори и в иронията си не е оригинален. Напиши нещо за постиженията си! Сигурно са по-велики от всичко което Металика някога са правили. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".