Вижте професионално заснето лайв изпълнение на GUNS N' ROSES на "Black Hole Sun"

31 дек 2020, 10:30 ч. 842 / 8 3
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн официални лайв кадри на GUNS N' ROSES с изпълнение на живо на кавър на класическата песен на SOUNDGARDEN "Black Hole Sun".

   Материалът е заснет през октомври 2019 г. на фестивала "Exit 111", проведен в Манчестър, Тенеси. С клипа групата продължава своята поредица концертни видеа "Not in This Lifetime Selects", представяща четиригодишното реюниън турне на легендарната банда.

 

 

още за:

Guns N' Roses


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 4.01.2021 14:19:05 отговори + 1 0
Фалшиво та се не трае. Чудя се как не могат да изпълнят песни, които самите те са сътворили и сигурно са свирили стотици пъти. Толкоз пък да не си репетирал, да не си
се разпял не вярвам... знам ли и аз какво не е наред, но нещо определено не е...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ревматизъм 2.01.2021 01:31:14 отговори + 2 0
Много злекс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Минчо 1.01.2021 13:44:51 отговори + 10 0
Може и да не съм прав,но тези пичове с течение на времето се превръщат в по-голяма и по-голяма пародия.Сори! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".