Вижте снимка на сцената на "Summer Chaos Festival 2016"

13 авг 2016, 10:02 ч. 1727 / 2 0
пред./следв.

   Днес, 13 август, ще се проведе второто издание на фестивала "Summer Chaos" в Бургас. Както знаете, събитието е на стадион "Лазур" в морския град. Хедлайнъри са THE PRODIGY, а освен тях ще видим и BULLET FOR MY VALENTINE, CLAWFINGER, HOUSE OF PAIN и THE EXPLOITED. Вчера организаторите "M.E. Music" съобщиха, че на място ще има засилени мерки за сигурност.

   Фотографът на WeRock.bg Герасим Трифонов реши в съботната утрин вместо да посети плажа в Бургас, да се отбие на стадиона и да изпрати снимка на вече готовата сцена на "Summer Chaos Festival 2016". Ето как изглежда тя от трибуните:

 

още за:

Summer Chaos Festival


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".