Вижте снимки от концерта на FAITH NO MORE на 14 август в Бургас

18 авг 2009, 18:54 ч. 481 / 10 4
пред./следв.
Над 20 снимки от изпълнението на възродените FAITH NO MORE на 14 август в рамките на фестивала "Spirit of Burgas" може да разгледате тук. Без преувеличение можем да кажем, че за голяма част от присъствалите това бе концертът на годината (репортаж). Очаквайте в близките дни още фотоси от двете големи събития през август, съответно в Бургас и Каварна.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nevermind 19.08.2009 12:46:20 отговори + 0 0
Беше страхотен концерт!Един от най-добрите на които съм бил изобщо...преди някой да е започнал да се заяжда искам да кажа,че съм видял доста банди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

obZen 19.08.2009 01:17:31 отговори + 0 0
"Браво", Катехизис - поне има снимки от този концерт, а не се изложихте като ЛИПСВАЩИТЕ снимки и сетлист от концерта на DIMMU BORGIR! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 18.08.2009 23:38:08 отговори + 0 0
Стига с тези концерти на годината, на месеца, на петилетката на незнам-си-к'во! Толкова вече е изтъркано, а и да не беше, пак е супер безсмислено и тъпо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.08.2009 20:21:10 отговори + 0 0
Много съм разочарована!!! Защо няма снимки на Mike Bordin ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".