Вижте трейлър за предстоящото турне на HYPOCRISY, което ще мине и през София

26 яну 2010, 18:40 ч. 220 / 5 4
пред./следв.
По-долу може да гледате трейлър на "Longtime No Death Tour 2010" на HYPOCRISY, което, както знаете, ще мине и през България на 27 февруари (поръчай билет онлайн). Макар да е озаглавено "трейлър", видеото се състои по-скоро от кадри от репетиция, към които е добавен интервю с бандата. И това не е малко, че и дори повече:

още за:

Hypocrisy


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Frances 27.01.2010 00:25:17 отговори + 0 0
Ама тоя пич,вярно има симпатичен акцент :Р Тъкмо щях да питам това с тях дали е Томас Елофсон и те си казаха.Май с него ще са на Европейското,пък в Америка с Лайхо... Разкошно представяне на турнето,ще откача от кеф просто... Чака ни зверски красив концерт! Нямам търпение вече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

opeth 26.01.2010 21:38:55 отговори + 0 0
AAAAAAAAaaa!!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LinkRage 26.01.2010 19:43:27 отговори + 0 0
Ухаа накрая на клипчето при tour dates са си направили труда да пише "27.02.10 BUL Sofia, Blue Box Club (DVD-Live recording)" !!! Малее нарпао са възгордях !!! Ще му покажем на Peter (отново!) какво се казва истинска публика!!! Няям търпение деа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 26.01.2010 19:06:33 отговори + 0 0
Айдеееее, още един месец остана! Нямам търпение вече! HYPOCRISY RULES! m/m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".