Вижте трейлър за сборния албум на NIGHTWISH "Decades"

14 фев 2018, 06:35 ч. 1593 / 9 1
пред./следв.

   Финландските симфометъли NIGHTWISH ще издадат нова компилация, озаглавена "Decades (An Archive of song 1996-2015)", на 9 март чрез "Nuclear Blast". Дискът ще е двоен и ще съдържа над 20 ремастрирани композиции от цялото творчество на групата.

   По-долу може да гледате онлайн и първия трейлър на сборния албум.


   Вчера стана ясно, че NIGHTWISH ще гостуват за втори път в България на 19 август - като хедлайнъри на първото издание на фестивала "Varna Mega Rock" под егидата на бившия кмет на Каварна Цонко Цонев.

 

 

още за:

Nightwish


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Александър Теодоров-Балан 14.02.2018 08:58:20 отговори + 1 2
Абе Нюклиър Бласт да не са взели някой новопристигнал неграмотен бежанец за оформлението на този албум? Първо дадоха заглавие с 2016, а на албума пише 2015. Сега виждам подзаглавието "An Archive of Song". А трябва да е в множествено число. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".