Новата песен на RAINBOW "Waiting for a Sign" излиза като сингъл на 16 март

14 фев 2018, 06:48 ч. 1927 / 4 0
пред./следв.

   Дългоочакваното завръщане на легендарния китарист Ritchie Blackmore към рока вече не е новина. Реформираният състав на RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW (без нито един друг предишен член на групата) пусна на пазара две концертни издания. Третото такова - "Memories in Rock II" (2CD + DVD) - ще се появи на 6 април. В него ще бъде включена и новата песен "Waiting for a Sign".

   Феновете, които продължават да очакват нова музика от RAINBOW, ще могат да я чуят 20-ина дни по-рано. Парчето ще излезе и като сингъл на 16 март.

   По-ранната нова композиция на Ritchie Blackmore и компания, "Land of Hope and Glory", е само инструментална преработка на патриотична британска песен от 1902 г.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".