Вижте трейлър за турнето на CHILDREN OF BODOM, което ще мине и през България

7 авг 2013, 18:58 ч. 167 / 3 4
пред./следв.
CHILDREN OF BODOM пуснаха трейлър за предстоящото си европейско турне, в рамките на което очакваме Alexi Laiho и компания за втори им концерт в България. У нас те ще бъдат придружавани от DECAPITATED и MEDEIA. Шоуто ще се състои на 13 ноември в зала "Универсиада" в София (поръчай онлайн).



CHILDREN OF BODOM Sofia poster

още за:

Children Of Bodom


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


COBHC 12.08.2013 21:48:20 отговори + 0 0
Има ли някаква възрастова граница? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 8.08.2013 14:07:42 отговори + 0 0
Там сме !!! Първият концерт беше много добър - перфектно изпълнение с перфектен звук, въпреки че се обяснява че в тази зала звукът бил зле, явно зависи от изпълнителя !!! Якото е, че този път като гледам сетлистovete naposleduk ще се чуят и любими песни, които не бяхме чули предния път като - Silent night, Bodom night, Bodom after midnight, Warheart, Sixpowder .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pastir 7.08.2013 22:59:30 отговори + 0 0
Не че не харесвам Bodom, но ако ни бяха сервирали Insomnium + Decapitated по добре щеше да е

(Haters gonna hate)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Helmi 7.08.2013 19:05:53 отговори + 0 0
Само съжалявам, че няма да ги придружават Insomnium, когато стигнат до нас. По-любима група са ми дори и от CoB. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".