Вижте видео към първата нова песен на JOB FOR A COWBOY от 2014 г. насам

29 авг 2023, 09:42 ч. 290 / 8 0
пред./следв.

   Американската технична дет метъл банда JOB FOR A COWBOY се завръща с първа нова музика от 2014 г. насам. Това е сингълът "The Agony Seeping Storm". По-долу ще може да гледате онлайн и официалния видеоклип към песента. Премиерата на клипа е днес в 18 ч. българско време.

   Парчето ще бъде включено в предстоящия пети албум на групата, който ще излезе от "Metal Blade Records" на все още неопределена дата. Следващата седмица започва американско турне на бандата. Това ще бъдат първи концерти на JOB FOR A COWBOY от 2016 г. насам.

 



job for a cowboy

още за:

Job For A Cowboy


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".