Вижте видео на THE OFFSPRING към заглавното парче от новия им албум "Let the Bad Times Roll"

25 мар 2021, 16:42 ч. 723 / 5 1
пред./следв.

   Както знаете, американската алтърнатив/пънк рок банда THE OFFSPRING определи "Let the Bad Times Roll" за заглавие на дългоочаквания си нов студиен албум, първи от 2012 г. насам.

   Дискът, продуциран от Bob Rock, ще излезе на 16 април чрез "Concord Records". Композирането и записите на материала са направени от музикантите от бандата в последните няколко години на различни локации. С анонса за творбата групата пусна онлайн заглавната песен. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате и официален видеоклип към нея. 

 

 

още за:

The Offspring


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


mogul 30.03.2021 21:46:02 отговори + 0 0
Яко....свежо и актуално...браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".