Властите в окръг Колумбия издирват Jon Schaffer, за да му връчат призовка

3 окт 2022, 06:56 ч. 945 / 9 5
пред./следв.

   Според голямата местна медия в щата Индиана "The Republic", съдебните служители, които трябва да връчат на китариста на ICED EARTH Jon Schaffer призовка, че окръг Колумбия го съди във федерален съд за действията му по време на бунта на 6 януари 2021 г., не са успели да уведомят музиканта, че срещу него се предприемат процесуални действия.

   Направени са най-малко 25 опита за връчване на документи на Schaffer на седем различни адреса в три различни щата, но досега той е успявал да се укрие от съдебните служители и частните детективи, които са били по следите му в продължение на месеци. По-рано тази година окръг Колумбия е поискал от федералните правни служители, участващи в текущото наказателно дело срещу музиканта, "всяка информация, която Министерството на правосъдието е готово да сподели относно настоящото местонахождение на Schaffer", но не е получил помощ от прокуратурата на САЩ.

   След всичко това местните власти в Колумбия са стигнали до извода, че Jon умишлено се крие от тях. Те смятат, че понястоящем той живее в мобилна къща в Обърндейл, Флорида, но съзнателно не се появява, когато го търсят на адреса.

   Както знаете, музикантът беше обвинен и арестуван заради участието си в щурма на Капитолия през януари миналата година, а в последствие освободен. Той се призна за виновен по две от шестте обвинения и се съгласи да сътрудничи на властите в разследването и процеса срещу другите протестиращи, извършили безпрецедентно нахлуване и погром в сградата на Конгреса.

 

още за:

Jon Schaffer


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dark Saga 24.10.2022 17:40:12 отговори + 4 1
Човекът отишъл на излет, те го търсят призовка да му връчват. Изглежда има фенове на Iced Earth в прокуратурата щом не са получили съдействие от нея. Пълна подкрепа за Джон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 13.10.2022 14:42:50 отговори + 2 6
Хахаха! Хахаха! Хаха! Ха! Хаха!
"Великият" "Героят" "Патреотът" "Мъжът" Шаферката се крие от призовкарите като крадец от ромска махала.

Хайде бе юнаци - къде сте да го хвалите и да ни убеждавате какъв е мъж. Сори, то всъщност остана само един "юнак". Безспорно с най-празната глава
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angry chair 5.10.2022 11:13:18 отговори + 9 10
Всички фашаги под натиск от властите се оказват обикновени страхливци! Голям го вадят, ама мек...!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цезар 4.10.2022 10:16:11 отговори + 4 10
"Да не стане да ми пратят призовка" казваха Ъпсурт. Ето на... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 3.10.2022 19:42:42 отговори + 8 5
Подготвя революцията явно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".