АНТИФРИЗ с нов албум и мини-турне в страната

3 окт 2022, 06:49 ч. 540 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Агро-пънк формацията Антифриз представиха новия си албум "Кръчма" в интернет пространството. Състои се от седем нови песни, плюс вече издадената "Две напред, две назад". Албумът може да се слуша във всички известни платформи като YouTube, Spotify, iTunes и други. Може да си го закупите и на компакт диск чрез техния и-мейл: antifreezebulgaria@gmail.com

Антифриз е група, създадена през 2011-та в Пловдив, известна с парчетата си "Сър Стенли Ройс", "На село", "Магазин" и други. Стиловата ориентация на музиката им е разнородна, но предимно е ориентирана към народен пънк-траш. През 2017-та излиза първият им албум озаглавен "Коалиция за умствено размразяване", а през тази година се появява на бял свят и втория - "Кръчма". По повод новия албум, групата организират промо турне в четири големи градове:

07.10.22 Бургас, Модерен Театър (с Алкофилия)
08.10.22 Варна, Хале 3 (с GRIZZLY)
22.10.22 София, Mixtape 5 (с Гъдулка и Тамбура)
28.10.22 Пловдив, Under City (с Blue Lemon)

Антифриз обявиха и томбола в социалните мрежи, чрез която четирима ще могат да спечелят билети за двама, като спечелилите ще могат да изберат локацията на която ще присъстват. Още двама пък ще бъдат изтеглени, които ще грабнат тениска и албум на траш-пънк тройката.

Чуйте целия албум "Кръчма" [по-долу]

Повече информация за турнето и томболата на Антифриз може да намерите във фейсбук страницата им: https://www.facebook.com/antifrizbg

 

 

антифриз

още за:

Антифриз


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".