VOIVOD и WITHIN TEMPTATION са акцентите във “Фрактура” тази неделя

15 фев 2013, 12:03 ч. 187 / 6 3
пред./следв.
На 17 февруари ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на NIGHTWISH, BON JOVI, BRING ME THE HORIZON и AMARANTHE. Пред камерите на водещия Васко Катинчаров ще застанат канадските легенди VOIVOD, които ще представят новия си албум. В интервюто барабанистът Away споделя как размирици в Монреал са го провокирали да направи такава обложка на новия албум на VOIVOD, защо дискът "Target Earth" е събрал всичко най-добро от бандата и коя е следващата им голяма цел. Освен това, ще бъде припомнено каквo се случи на шоуто на WITHIN TEMPTATION на фестивала "Sofia Rocks 2012". Клипове и концертни песни на NEWSTED, MANOWAR, BUCKCHERRY, TOY DOLLS, EKTOMORF, RIVERSIDE, DREAMSHADE и PRETTY MAIDS също ще намерят място в предстоящото издание на предаването.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ddd 16.02.2013 15:48:05 отговори + 0 0
кой е новия клип на nightwish ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.02.2013 13:48:04 отговори + 0 0
withtin temptation super,ама тия другите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.02.2013 16:35:14 отговори + 0 0
voivod ok,ама тия другите...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".