HUNTRESS започват записи за втори албум

14 фев 2013, 22:25 ч. 259 / 5 3
пред./следв.
"Окултната" хеви метъл банда от Лос Анджелис HUNTRESS е влязла в студио с продуцента Chris "Zeuss" Harris (SHADOWS FALL, HATEBREED, MUNICIPAL WASTE), за да започне записи за втория си албум, който ще излезе по-късно през тази година. От групата обещават наследника на миналогодишния дебют "Spell Eater" да бъде "убийствен" и допълват, че са избрали "истински метъл продуцент", с когото споделят едни и същи виждания.
huntress

още за:

Huntress


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ddd 16.02.2013 15:51:29 отговори + 0 0
тая докато пее все едно слушам някоя вещица на кладата да пищи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mrs.Pumpkin 16.02.2013 12:37:24 отговори + 0 0
Дано да е хубав албума, аз много харесвам Spell Eater, дано този да е дори по-добър. \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Private + 15.02.2013 09:07:59 отговори + 0 0
Metal and Tits, Tits and Metal!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".