Вокалистът на MOTLEY CRUE Vince Neil разкри името на самостоятелния си албум

16 ное 2009, 16:26 ч. 93 / 3 3
пред./следв.
В скорошно интервю вокалистът на MOTLEY CRUE Vince Neil е разкрил, че на този етап заглавието на предстоящия му самостоятелен албум е "Tattoos & Tequila". Едноименното парче ще бъде и първият сингъл от творбата, който ще се появи през януари. Дългосвирещият диск би трябвало да е на пазара през месец март 2010 г.

   MOTLEY CRUE бяха хедлайнъри в първия ден от "Kaliakra Rock Fest 09" през юли в Каварна (репортаж, снимки).

Vince Neil предвожда MOTLEY CRUE в Каварна, 3 юли 2009 г.

още за:

Vince Neil


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Glam Fan 19.11.2009 13:47:47 отговори + 0 0
Мда, с Motley си е най-велико.
А Ratt си отмениха европейското турне, което така или иначе беше почти само в UK. Явно няма интерес в Европата за американски глем банди(((
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 18.11.2009 11:11:16 отговори + 0 0
Това със самостоятелните албуми не ме радва ама никак... Да си събират сили и да идват пак с Motley - само, че в София този път.... Може и Ratt да вземат с тях - и те имат нов албум - таман... ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Glam Fan 17.11.2009 11:01:49 отговори + 0 0
Гот! Дано да направи нещо като първия му самостоятелен албум, който е един от най-яките, които съм чувал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".