Вокалистът на PRETTY MAIDS Ronnie Atkins вече няма рак

8 фев 2020, 08:52 ч. 1042 / 5 5
пред./следв.

   Вокалистът на PRETTY MAIDS Ronnie Atkins (още и в NORDIC UNION), който съобщи че е диагностициран с рак на белите дробове през октомври, разпространи радостната новина, че при последните изследвания, които са му направени, няма и следа от туморни образувания.

   Певецът коментира, че това е най-добрата вест, която е получавал от дълго време насам. Все пак, поради естеството на болестта, той ще трябва да бъде наблюдаван по-внимателно през следващите пет години. Лекарите са му препоръчали и курс имунотерапия за една година, който Atkins е вече започнал.

   През есента Ronnie е преминал 33 процедури лъчетерапия и четири химиотерапевтични процедури, след които са дошли добрите резултати.

   Atkins благодари на всички свои приятели и фенове за подкрепата през тези толкова трудни месеци.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 13.02.2020 16:59:10 отговори + 4 0
Браво! Да е жив и здрав! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 8.02.2020 21:02:57 отговори + 14 0
На фона на толкова мрящи от рак, Рони се излекува все едно от грип. И то на белите дробове? Звучи прекалено добре, за да е истина. Дано е така! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

илиан 8.02.2020 15:31:10 отговори + 16 0
Най-после една хубава новина, след толкова много смърт в последно време! Пожелавам ти да си здрав Рони, и още дълго да ни радваш с гласа си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 8.02.2020 12:36:37 отговори + 19 0
Наистина прекрасна новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............ 8.02.2020 10:15:05 отговори + 20 0
Радоооост! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".