Вокалистът на THE DILLINGER ESCAPE PLAN: "Разпадаме се, не излизаме в почивка"

12 сеп 2016, 18:19 ч. 582 / 2 1
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът на THE DILLINGER ESCAPE PLAN Greg Puciato коментира ситуацията около бъдещето на бандата и плановете ѝ след турнето за промоция на албума "Dissociation", който ще излезе на 14 октомври. В повечето новини досега се съобщаваше, че TDEP ще излязат в "дълга почивка" за неопределено време. Вокалистът изяснява ситуацията и казва, че това би оставило хората с погрешното впечатление, че след време THE DILLINGER ESCAPE PLAN ще се съберат отново. Но случаят не е такъв. След края на последните си турнета, включително в Европа, бандата ще прекрати съществуването си.

 

tdep



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 12.09.2016 21:09:43 отговори + 2 0
Дано да са празни приказки и да се съберат пак като им залипсва сцената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".