Вокалистът Tony Mills е болен от рак и вече е "твърде късно" за лечение

7 апр 2019, 17:48 ч. 1710 / 6 2
пред./следв.

   Бившият вокалист на TNT Tony Mills съобщи, че е диагностициран с рак. Това се е случило съвсем скоро, но вече е "твърде късно", за да може музикантът да се надява да се излекува от коварната болест.

   Британският певец е на 56 години и участва в три албума на норвежката банда TNT между 2007 и 2010-а. Той съобщава, че е имал силни болки от края на миналата година, когато е претърпял и автомобилна катастрофа. Поради тази причина е било трудно да се определи точно какво поражда болката.

   Редица болници не са открили нищо, докато лекар в частна клиника в Норвегия не е преценил, че обикновените прегледи не са достатъчни и Mills трябва да бъде изследван със скенер.

   Така на Tony е открит тумор, който е твърде стар и голям, за да може да се отстрани. Пътното произшествие просто е катализирало процеса, иначе е можело ракът изобщо да не бъде открит.

   Mills благодари на колегите и приятелите си, които са му помогнали да издаде самостоятелния албум "Beyond the Law", който излезе по-рано тази година. Музикантът казва, че това ще е неговата последна творба...

   За 2020-а той е планирал юбилейна антология по повод 30-годишнината на сценичната си кариера, обхващаща периода от 1990 г. насам, и се надява колегите му да я издадат, когато вече не е този свят.

 

още за:

Tony Mills


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Acdcgesha 8.04.2019 13:13:13 отговори + 2 0
Прекалено кофти,имаше много сносни тави с "Shy "! Замести достойно Харнел в ТНТ,Определено си е емблематичен вокал .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 8.04.2019 12:03:22 отговори + 4 0
Тва пък да напишеш RIP на жив човек... баси! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".